rainy rain

Foto0255

Het weer in Nederland is op dit moment een veel besproken onderwerp. Half Nederland is depressief en klaagt wat aan. Afgelopen week betrapte ik mijzelf ook op klagen over het weer. Ik merkte dat mijn stemming er ook niet beter op werd. Meestal klaag ik alleen echt op het weer als het heet is. Ik heb een hekel aan hitte. Een paar grijze dagen vind ik nooit zo erg, maar het duurt nu wel erg lang.
Gisteren fietste ik naar huis van school en zag alle mooie kanten van dit weer. Geloof het of niet, die zijn er. Aan mijn rechterkant zag ik een blauwe hemel met witte wolken, aan mijn linkerkant zag ik allerlei kleuren grijs. En de lucht veranderde constant. Ik besloot met mijn telefoon (want ik had niks beters bij me) foto’s te maken van alle mooie dingen die ik zag.
Zoals onder hoge bomen doorrijden en omhoog kijken naar de takken. De supergroene bladeren. Plassen water die als een spiegel de lucht laten zien. Keihard door plassen heen fietsen. En soms deed ik net of een bepaalde grijze kleur eigenlijk hemelsblauw was, haha dat geeft echt grappige effecten. Soms kwam ineens de zon door. En ineens veranderde alle kleuren in nog intensere variaties.

Best wel interessant weer eigenlijk.

Foto0220
Foto0221
Foto0223
Foto0234
Foto0239
Foto0244
Foto0254
Foto0253
Foto0257
Foto0261
Foto0262
Foto0263
Foto0264
Foto0266
Foto0271
Foto0273
Foto0276

  people love this

  people love this

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven