My lovely room

Voor het eerst in een jaar heb ik het idee dat mijn kamer weer een beetje ‘af’ is. Ongeveer 5 jaar geleden nam ik mijn intrek in deze kamer, en schilderde hem toen geel met grijs. Gek genoeg ben ik die kleuren nog steeds niet echt zat. Toch is er veel veranderd de afgelopen jaren.
Sinds kort wil ik mijn kamer niet alleen gebruiken voor slapen en achter de computer werken, maar ook als een plek om lekker te zitten. Gewoon lekker een beetje lezen, vrienden uitnodigen, thee drinken, muziek luisteren.
Nu is het eindelijk voor elkaar. Heb van bureau gewisseld met mijn zusje, heb een nieuwe bank op de kop getikt en alles opnieuw ingedeeld.

Ik heb een echte doe-het-zelf-vader dus hij heeft een aantal elementen van mijn kamer in elkaar gezet. Zo heb ik een zelf-ontworpen cd/boekenplank. (zie eerste foto), Een boekenplank op een balk van mijn zolderkamer en een grote plaat met knijpers waar ik inspiratie-foto’s etc. aan kan ophangen :)
verder heb ik zelf een tafeltje bedacht door een fotolijst boven op een krukje te zetten. In de foto-lijst heb ik een mooie foto gedaan om nog meer sfeer te creëren!
Ik ben er helemaal tevreden mee. Hier en daar mis ik nog wat vulling, maar dat komt wel goed :)

Here are some pictures of my favorite place in the world!

 

  people love this

Eén gedachte over “My lovely room

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven