Dorien

Deze fotosessie met Dorien is geïnspireerd door de schilderijen van Isaac Israels. Vooral de manier waarop hij kleur en beweging gebruikte voor het schilderen van portretten vind ik heel interessant. Dus vroeg ik Dorien om mijn model te zijn voor een avondje, wat eigenlijk inhoudt dat we gezellig een beetje rondliepen in Wageningen op zoek naar mooie plekjes. Heel leuk wat we uiteindelijk zijn tegengekomen :)
Wat ik ook heel leuk vind aan deze foto’s is dat als je op ze inzoomt, ze bijna net zo interessant zijn als een schilderij. Allemaal mooie details, ik heb een aantal van die details hieronder ook weergegeven ;-)
Enjoy!

  people love this

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven