Dianne

Ik ben dol op oude foto’s, vooral van die korrelige zwart-wit foto’s. Een tijdje terug had ik een manier ontdekt om dit soort foto’s te kunnen maken met een digitale camera en nu heb ik het met Dianne samen eens serieus uitgeprobeerd. Het was echt heel leuk om te doen, om foto’s te maken en deze direct te zien op mijn schermpje zoals je ze nu ziet. Ze zijn namelijk niet bewerkt, ik heb ze in zwart-wit geschoten en er verder niets mee gedaan. Het was met elke klik een verrassing hoe de foto er precies uit was gekomen, heel erg leuk :) Dit soort dingen ga ik zeker vaker doen!

  people love this

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven