Ooit

Als ik naar deze foto’s van mijn nichtje kijk dan bedenk ik weer hoe ik me voelde op die leeftijd, hoe het leven vol mogelijkheden zat en je vooral leefde voor vandaag. Want vandaag was heel lang en morgen nog heel ver weg. Tijd is echt iets geks. Je kunt je nog wel een beetje bedenken hoe het was zo oud als haar te zijn, maar eigenlijk ook weer niet. Er flitsen wat beelden voorbij, wat gevoelens en een paar gebeurtenissen. Dat is misschien alles wat je echt nog weet en misschien vervaagt dat ook wel weer met de tijd. Het is gek dat je ooit ook zo was. En dat zij straks terugkijkt op deze foto’s en hetzelfde denkt als ik nu.
Daarom zijn kinderen denk ik ook zo leuk om mee om te gaan. Omdat ze de wereld zo anders bekijken en dat je dan soms weer even stilgezet wordt bij hoe je ooit was. En wie je nu (nog steeds) bent.

(foto’s gemaakt met mijn IPhone)

( ^ mijn andere nichtje ;-))

3 people love this

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven