Weekendje België

Een aantal weken geleden zijn we met ons hele gezin een weekendje in België geweest. We zaten in een gigantisch huis. Of eigenlijk één gigantisch huis en één kleintje. Ik sliep in het kleine huisje, waar we een erg steile trap moesten beklimmen om bij onze slaapplek te komen. (te zien in de eerste 4 foto’s). En het grote huis, tja wat moet ik daar over zeggen.. Er was een trap met glazen vloer, een luxe keuken, een hele lange eettafel, een open haard, een bar met bier-tap, drie badkamers, een sauna en heel mooi uitzicht. (Aan het eind van het weekend wist ik nog steeds niet waar elke deur naar toe zou leiden.)  We hadden ook nog een beamer bij ons zodat er ook nog ge-wii-t (?) kon worden. Eigenlijk was het een soort droom-weekend! We hebben met z’n allen Aken bezocht en zelf ben ik op de laatste dag ook nog naar Maastricht geweest. Al met al een heerlijk en gezellig weekend!

Weekend2013-2
Weekend2013-3
Weekend2013-4
Weekend2013-5
Weekend2013-7
Weekend2013-13
Weekend2013-53
Weekend2013-63
weekend-wrap2
Weekend2013-19
Weekend2013-41
Weekend2013-76
weekend-wrap

  people love this

  people love this

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven